Barnskötare

Arbetslivserfarenhet

Krav, Barnskötare - 2-4 års erfarenhet

Utbildning

Krav, Eftergymnasial utbildning kortare än två år inom Pedagogik och lärarutbildning

Krav, Finska, Svenska

Om jobbet

Vi är ett tvåspråkigt fristående förskola med lokaler centralt vid Fridhemsplan.

Vi har även skola med årskurserna 1-9, förskoleklass samt fritidshem.

Utbildad barnskötare med erfarenhet

Förskolan/Sverigefinska skolan i Stockholm ligger centralt vid Fridhemsplan. Förskolan har fyra avdelningar; två avdelningar för de yngre barnen, två för de äldre barnen. Sammanlagt 69 pigga och glada barn samt 12 lärare/barnskötare. Sverigefinska skolan har årskurser från förskoleklass till årskurs 9. Skolan är en tvåspråkig friskola och i förskolan använder vi enbart finska tillsammans med barnen.

Förskolan ska lägga grunden för ett livslångt lärande för barnen utifrån förskolans läroplan. Vår verksamhet ska vara rolig, trygg och lärorik för barn, vårdnadshavare och alla medarbetare. Vi ska stimulera barns utveckling och lärande samt erbjuda en trygg omsorg.

*Arbetsbeskrivning:

Du kommer att arbeta i ett engagerat team med 2 kollegor och 19 äldre barn i åldrarna 4–5 år. Kvalité, gemenskap och glädje styr vårt arbete. Tillsammans skapar vi en trygg, lärorik och rolig förskoletid för alla barn. Tillsammans med förskolläraren planerar, driver, utvecklar och utvärderar du det pedagogiska arbetet i förskolan. Du arbetar med pedagogisk dokumentation och andra verktyg för att säkerställa kvalitén på förskolan. Dina arbetsuppgifter innebär att du tillsammans med ditt team på avdelningen, arbetar med en grupp barn utifrån läroplanen och våra gemensamt satta mål.

* Kvalifikationer:

Du har dokumenterad behörighet som barnskötare och minst tre års erfarenhet att arbeta på förskola. Du talar och skriver finska och svenska obehindrat.

Du är social, trygg och ansvarsfull.

Vi vill att du är en lagspelare som är nyfiken, kreativ och att du vill inspirera barnen i deras lärande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmåga att bygga goda relationer med barn, vårdnadshavare, kollegor och ledning.

För rätt person erbjuder vi:

Bra Arbetskamrater

Fria pedagogiska måltider.

Friskvårdsbidrag.

Arbetskläder.

Centralt placerad arbetsplats.

Möjlighet till fortbildning.

Möjlighet att påverka utvecklingen.

Anställningsvillkor:

6 månaders provanställning

Tillträde: Omgående

Övrigt: Om du blir anställd, måste du lämna in ett utdrag ur belastningsregister.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Om anställningen

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Individuell lönesättning