I skolan och förskolan har vi för tillfälle dessa lediga tjänster. Läs mer på ams.se

Skolmåltidsbiträde - Stockholm

Publicerad: 2021-06-15 // Varaktighet: Deltid

Sverigefinska skolan i Stockholm är en fristående skola som är belägen mitt i Stockholm på Fridhemsplan.

Det är den äldsta av de fristående sverigefinska skolorna. Skolan startades 1990 och omfattar förskola, förskoleklass, grundskola åk 1–9 och fritidshem. Skolan har en tvåspråkig profil, svenska och finska. Skolan har i dag 75 personal och ca 500 elever.

Vi söker en skolmåltidsbiträde för Sverigefinska skolans och förskolans serveringskök

för tiden 210818 -220601.

Arbetstid 9.30 - 16.00 måndag - fredag (6h/dag)

Arbetet som måltidsbiträde innebär bl a planering, förberedelser och servering av frukost, lunch och mellanmål med tillhörande disk och lokalvård.

Beställning, inköp och mottagning av varor samt mottagningskontroll görs i samråd med övrig personal i köket.

Vi söker dig som har köksutbildning och har erfarenhet inom storhushåll.

Vi söker dig som är är positiv och flexibel. Du har god förmåga att organisera och självständigt planera ditt arbete, men du är även skicklig på att samarbeta. Arbetet kräver även att du har god fysik.

Du har lätt att kommunicera med olika parter, att arbeta med dokumentation samt att använda datorn som arbetsredskap.

Viktigt att du behärskar flytande finska och svenska.

Vi ser gärna att du har kunskap om att genomföra egenkontroll.

Du har kunskaper om hantering av special- och övrig anpassad kost

Du har hygienpass.

Barnskötare/ Resurs

Publicerad: 2021-06-16 // Varaktighet: Heltid

Vi är en tvåspråkig fristående skola med årskurser 1-9, förskoleklass, fritidshem samt förskola.

KVALIFIKATIONER

Vi vill att du

- är utbildad barnskötare med erfarenhet av arbete med barn i behov av särskild stöd.

- tvåspråkig i finska/svenska

- har god samarbetsförmåga

- är initiativrik och positiv

- är lyhörd för barnens behov

Tjänsten är en visstidsanställning from 210816 tom 220617 varav 50% resurs och 50% i fritidshemsverksamhet.

Tjänsten kommer att bestå av arbete i förskoleklass med integrerad fritidshemsverksamhet på eftermiddagarna.

Sverigefinska skolan i Stockholm

Fridhemsgatan 17-19