Olisitko kiinnostunut tekemään koulussamme lyhytaikaisia sijaisuuksia?

Olisitko valmis tulemaan töihin lyhyelläkin varoitusajalla?

Koulussamme toimii yleisopetuksen 1-9 luokkien lisäksi esikoululuokka (6v.), vapaa-ajankoti ja esikoulu (1-5v).

Esikoulussa, vapaa-ajankodissa ja koulussa tarvitaan sijainen usein lyhyidenkin poissaolojen aikana.
Sijaisuuksien pituus vaihtelee muutamasta tunnista useampaan viikkoon.

Tarvitset voimassa olevan viimeisen vuoden aikana hankitun rikosrekisteriotteen ja ruotsalaisen pankkitilin.

Ota rohkeasti yhteyttä ilmoittautumalla sijaispankkiimme, info@sverigefinskaskolan.eu tai kysy lisää Anja Karppi, puhelin 08-545 538 60

Mediepedagog för projektarbete i lågstadiesatsningen

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har erfarenhet av mediepedagogiskt arbete samt pedagogisk utbildning. Du har god vana vid Mac och iPads som är våra huvudsakliga plattformar samt är väl förtrogen med Googles verktyg. Du behöver ett visst grundläggande tekniskt kunnande, samt god organisatorisk förmåga.

Utbildning

Meriterande: Eftergymnasial utbildning kortare än två år – Pedagogik och lärarutbildning

Krav Svenska, Meriterande Finska

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

Datapedagog/IT-pedagog/Datautbildare, Mindre än 1 års erfarenhet

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3, Mindre än 1 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Vi vill att Du i samråd med klasslärare i årskurserna F-3 kopplar den ordinarie undervisningen till arbetssätt som inkluderar it och media. Några exempel på arbetsmetoder vi använt oss av har handlat om skapa programmering, producera böcker, rita, fotografera, filma samt möjligheter och förhållningssätt när det gäller internetanvändning. Arbetet ska kopplas till Skolverkets styrdokument och skolans IKT-plan. Eleverna har tillgång till surfplattor, pedagogiska appar och datorer.

Övrigt

Projektanställning i lågstadiesatsningen för läsår 2018/2019 from 2018-08-13 tom 2019-06-13.

Arto Ervasti, Bitr. rektor F-6

arto.ervasti@sverigefinskaskolan.eu

Sök jobbet senast den 6 juli 2018

Intervjuerna kan påbörjas och tjänsten tillsättas under ansökningstiden. Utdrag från brottsregister ska lämnas före anställningens start.

Lärare i trä- och metallslöjd åk 3-9 samt teknik åk 7-9

Om dig

Du är tydlig och strukturerad, har lätt för att ta egna initiativ samtidigt som du har en god samarbetsförmåga och kompromissvilja. Med andra ord är du en god ledare och medarbetare. Du är en del av högstadiets arbetsenhet där du arbetar tillsammans med tretton andra kompetenta pedagoger. • har fått din lärarlegitimation och som är behörig att undervisa i trä- och metallslöjd i åk 3-9 i samt teknik åk 7-9 i grundskolan. • visar goda ledaregenskaper och ha en god förmåga att kommunicera och att skapa positiva relationer med elever och föräldrar och därigenom skapa trygghet och ordning i klasserna. • har höga och positiva förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas. • brinner för pedagogisk utveckling tillsammans med dina kollegor samt är kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. • Behärskar både finska och svenska • som arbetar språkutvecklande och bidrar till det kollegiala lärandet. Intresse för IT-pedagogiskt utvecklingsarbete är meriterande.

Utbildning

Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Pedagogik och lärarutbildning

Kompetenser

Lärarexamen

Finska, Svenska

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en legitimerad lärare i trä- och metallslöjd samt teknik som har förmåga att skapa goda relationer och har ett positivt förhållningssätt med ett stort engagemang för elevers lärande. Hos oss får du möjlighet till egen kompetensutveckling, friskvårdsbidrag samt möjlighet att arbeta i vackra lokaler i centrala Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Mentorskap ingår för elever i årskurs 7. Välkommen med din ansökan!

Om anställningsvillkoren

Tillsvidare tjänst med 6 månaders provanställning fr om 2018-08-13.

Marko Leppälä Smolander, Bitr. rektor 6-9

marko.leppala@sverigefinskaskolan.eu

FRIDHEMSGATAN 17-19
112 40 STOCKHOLM

info@sverigefinskaskolan.eu

Arbetsgivare
SVERIGEFINSKA SKOLAN I STOCKHOLM AB
FRIDHEMSGATAN 17-19
11240  STOCKHOLM
E-post: info@sverigefinskaskolan.eu
Mer information på sverigefinskaskolan.eu

FRIDHEMSGATAN 17
STOCKHOLM

Sverigefinska skolan i Stockholm är en fristående skola som är belägen mitt i Stockholm på Fridhemsplan. Det är den äldsta av de fristående sverigefinska skolorna. Skolan startades 1990 och omfattar förskola, förskoleklass, grundskola åk 1–9 och fritidshem. Skolan har en tvåspråkig profil, svenska och finska. Skolan har i dag 65 personal och ca 450 elever. Sverigefinska skolan är en rökfri skola.