Olisitko kiinnostunut tekemään koulussamme lyhytaikaisia sijaisuuksia?

Olisitko valmis tulemaan töihin lyhyelläkin varoitusajalla?

Koulussamme toimii yleisopetuksen 1-9 luokkien lisäksi esikoululuokka (6v.), vapaa-ajankoti ja esikoulu (1-5v).

Esikoulussa, vapaa-ajankodissa ja koulussa tarvitaan sijainen usein lyhyidenkin poissaolojen aikana.
Sijaisuuksien pituus vaihtelee muutamasta tunnista useampaan viikkoon.

Tarvitset voimassa olevan viimeisen vuoden aikana hankitun rikosrekisteriotteen ja ruotsalaisen pankkitilin.

Ota rohkeasti yhteyttä ilmoittautumalla sijaispankkiimme, info.@sverigefinskaskolan.eu tai kysy lisää Anja Karppi, puhelin 08-545 538 60

Lärare i fritidshem / Fritidspedagog 50%

Kvalifikationer

Vi vill att du – är utbildad fritidspedagog/barnskötare – tvåspråkig i finska/svenska – har god samarbetsförmåga – är initiativrik och positiv – är lyhörd för barnens behov

Språk: Finska och Svenska

Arbetslivserfarenhet: Lärare i fritidshem / Fritidspedagog, 1-2 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Pedagogiskt arbete i barngrupp utifrån fritidshemmets styrdokument och i samarbete med föräldrar och personal. Vi söker dig som vill vara med och utveckla och arbeta i vår tvåspråkiga fritidshemsverksamhet. Arbetstiden förlagt på eftermiddagar.

Anställningsform

Projektanställning lå 2017-2018.

Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Om oss

Vi är ett tvåspråkigt fristående fritidshem med lokaler centralt vid Fridhemsplan. Vi har även skola årskurserna 1-9, förskoleklass samt förskola.

Tuulikki Williamson, Bitr. fritidshemschef
tuulikki.williamson@sverigefinskaskolan.eu

Petra Tammiranta, Facklig kontaktperson
petra.tammiranta@sverigefinskaskolan.eu

Sök jobbet senast den 11 september 2017

Ansökningssätt

E-post: tuulikki.williamson@sverigefinskaskolan.eu

Intervjuerna kan påbörjas och tjänsten kan tillsättas före ansökningstidens slut. Utdrag från polisregister ska lämnas före anställningens början.

Arbetsgivare
SVERIGEFINSKA SKOLAN I STOCKHOLM AB