Gå till innehåll

Speciallärare åk F-3

Utbildning

Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Pedagogik och lärarutbildning

Kompetenser

Speciallärarexamen

Grundlärarexamen

Finska

Om jobbet

Speciallärare åk F - 3 from 2020-08-12 med provanställning 6 månader

Sverigefinska skolan i Stockholm är en tvåspråkig fristående skola med vackra lokaler vid Fridhemsplan. Skolan omfattar idag årskurserna 1-9, förskola, förskoleklass och fritidshem.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla utbildningen i vår växande skola.
Du har höga förväntningar på ditt arbete, är strukturerad och flexibel samt har en god relationskompetens.

Spetskompetenser inom områden som neuropsykiatriska funktionshinder, läs- och skrivsvårigheter, svenska som andra språk eller språkstörning är meriterande.
Du har erfarenhet av dokumentation när det gäller elever i behov av särskilt stöd.
Kollegialt samarbete ser du som en förutsättning. Du uttrycker dig väl både muntligt och skriftligt samt har en god förmåga att kommunicera med elever och vårdnadshavare.

Du har god kännedom om vilka digitala hjälpmedel som finns och en vilja att följa utveckling och forskning angående ett gott lärande.

Du har speciallärarexamen och/eller grundskollärarexamen.

Pedagogiskt arbete utifrån skolans styrdokument, kollegialt arbete i arbetsenhet där specialläraren har ett specifikt ansvar för elever i behov av särskilt stöd.
Elevhälsoarbete i skolans elevhälsoteam.

Om anställningen

Fast månads- vecko- eller timlön

Arto Ervasti
Bitr. rektor F-5
arto.ervasti@sverigefinskaskolan.eu

Fackliga kontaktpersoner
Jaana Tilles
lärare
jaana.tilles@sverigefinskaskolan.eu

Sök jobbet

Ansök senast 12 april. Ange referens Speciallärare i din ansökan. Ansök via mejl.

Mejla din ansökan till

arto.ervasti@sverigefinskaskolan.eu

Olisitko kiinnostunut tekemään koulussamme lyhytaikaisia sijaisuuksia?

Olisitko valmis tulemaan töihin lyhyelläkin varoitusajalla?

Koulussamme toimii yleisopetuksen 1-9 luokkien lisäksi esikoululuokka (6v.), vapaa-ajankoti ja esikoulu (1-5v).

Esikoulussa, vapaa-ajankodissa ja koulussa tarvitaan sijainen usein lyhyidenkin poissaolojen aikana.
Sijaisuuksien pituus vaihtelee muutamasta tunnista useampaan viikkoon.

Tarvitset voimassa olevan viimeisen vuoden aikana hankitun rikosrekisteriotteen ja ruotsalaisen pankkitilin.

Ota rohkeasti yhteyttä ilmoittautumalla sijaispankkiimme, info@sverigefinskaskolan.eu tai kysy lisää Anja Karppi, puhelin 08-545 538 60

Arbetsgivare
SVERIGEFINSKA SKOLAN I STOCKHOLM AB
FRIDHEMSGATAN 17-19
11240  STOCKHOLM
E-post: info@sverigefinskaskolan.eu
Mer information på sverigefinskaskolan.eu

FRIDHEMSGATAN 17
STOCKHOLM

Sverigefinska skolan i Stockholm är en fristående skola som är belägen mitt i Stockholm på Fridhemsplan. Det är den äldsta av de fristående sverigefinska skolorna. Skolan startades 1990 och omfattar förskola, förskoleklass, grundskola åk 1–9 och fritidshem. Skolan har en tvåspråkig profil, svenska och finska. Skolan har i dag 65 personal och ca 450 elever. Sverigefinska skolan är en rökfri skola.