Lediga tjänster


Olisitko kiinnostunut tekemään koulussamme lyhytaikaisia sijaisuuksia?

Olisitko valmis tulemaan töihin lyhyelläkin varoitusajalla?

Koulussamme toimii yleisopetuksen 1-9 luokkien lisäksi esikoululuokka (6v.), vapaa-ajankoti ja esikoulu (1-5v).

Esikoulussa, vapaa-ajankodissa ja koulussa tarvitaan sijainen usein lyhyidenkin poissaolojen aikana.
Sijaisuuksien pituus vaihtelee muutamasta tunnista useampaan viikkoon.

Tarvitset voimassa olevan viimeisen vuoden aikana hankitun rikosrekisteriotteen ja ruotsalaisen pankkitilin.

Ota rohkeasti yhteyttä ilmoittautumalla sijaispankkiimme, info@sverigefinskaskolan.eu tai kysy lisää Anja Karppi, puhelin 08-545 538 60


Legitemerad förskollärare

Vi vill att du – är utbildad förskollärare – tvåspråkig i finska/svenska – har god samarbetsförmåga

Utbildning

Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Pedagogik och lärarutbildning

Språk

Finska, Svenska

Arbetslivserfarenhet

Lärare i förskola/Förskollärare, Mindre än 1 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Förskolan har fyra avdelningar, två småbarnsavdelningar 1-3 och två avdelningar för 4-5 åringar. Din tjänst är på 1-3 års avdelningen där du kommer att dela det pedagogiska ansvaret med två andra pedagoger.

Övrigt

Friskvårdspeng och fria klämdagar.

Om anställningsvillkoren

Anställningen börjar 2018-08-13 med provanställning på 6 månader. Brottsregisterutdraget måste lämnas innan avtalet skrivs.

Kontaktinformation

Marjatta Seppänen, Bitr. förskolechef
marjatta.seppanen@sverigefinskaskolan.eu

Sök jobbet senast den 31 maj 2018


SO-lärare åk 7-9 100%

Vi söker Dig som är legitimerad SO-lärare, som älskar att undervisa och som sätter eleven i centrum. Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt, är flexibel och visar stort engagemang i ditt arbete. Du samarbetar gärna med dina kollegor kring elevernas och verksamhetens utveckling. Då vi använder både finska och svenska i vår undervisning är det viktigt att du behärskar båda språken.

Utbildning

Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Pedagogik och lärarutbildning

Språk

Finska Svenska

Dina arbetsuppgifter

Sverigefinska skolan i Stockholm söker en positiv och entusiastisk lärare i SO till våra elever i åk 7-9. Vi är en växande skola med engagerade elever. Då IKT är ett prioriterat utvecklingsområde är kunskaper inom området meriterande. Mentorskap ingår i tjänsten. Hos oss får du möjlighet till egen kompetensutveckling, friskvårdsbidrag samt möjlighet att arbeta i vackra lokaler i centrala Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Om anställningsvillkoren

Tillsvidare tjänst med 6 månaders provanställning fr om 2018-08-13.

Kontaktinformation

Marko Leppälä Smolander, Bitr. rektor 6-9
marko.leppala@sverigefinskaskolan.eu

Sök jobbet senast den 6 maj 2018


Skolvaktmästare

Utöver elever, föräldrar och personal träffar du som vaktmästare dagligen olika hantverkare och andra besökande på skolan. Det är viktigt att du trivs i en miljö med liv och rörelse samt förstår vikten av att vara en förebild för elever och vuxna.

Du bidrar till att skapa en trivsam och väl fungerande samarbetsmiljö på skolan. Du har god datorvana, e-post och Office samt gediget tekniskt kunnande. Du är driftig, snabb och händig och van vid att arbeta självständigt och lösa problem. Du har förmåga att se helheter och detaljer och kan strukturera och prioritera i ditt arbete. Du är målmedveten och noggrann. Du är stresstålig och flexibel.

Tunga lyft ingår i arbetet och det är därför viktigt att du har god fysik.

Utbildning

Gymnasial utbildning

Språk

Svenska, meriterande Finska

Körkort

B

Arbetslivserfarenhet

Skolvaktmästare, 2-4 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Du sköter de dagliga rutinerna med skolgårds- och fastighetsskötsel och ansvarar för löpande underhåll och enklare reparationer. Du gör underhållsplaner tillsammans med rektor. Du är delaktig i skolans brandskyddsarbete, skyddsronder och arbetsmiljöarbete inklusive dokumentation. Du är kontaktperson mot fastighetsägaren och hanterar felanmälan samt fastighetsrelaterade säkerhetsfrågor. Du kommer att arbeta mot både förskola och skola. Tidiga morgnar och kvällsarbete förekommer.

Om anställningsvillkoren

Semestertjänst, tillsvidare tjänst med 6 månaders provanställning fr om 2018-08-08.

Kontaktinformation

Heli Lindström, rektor

heli.lindstrom@sverigefinskaskolan.eu

070-471 62 86 08-545 538 61

Sök jobbet senast den 30 april 2018

Intervjuerna kan påbörjas och tjänsten kan tillsättas före ansökningstidens slut. Utdrag från polisregister ska lämnas före anställningens början. Intervjuer kommer att ske löpande. Lön och anställningsvillkor enligt överenskommelse. Skolan har kollektivavtal i Almega. Varmt välkommen med din ansökan.


Speciallärare åk 6 – 9, 70%

Vi söker dig som vill vara med och utveckla utbildningen i vår växande skola. Du har höga förväntningar på ditt arbete, är strukturerad och flexibel samt har en god relationskompetens.

Spetskompetenser inom områden som neuropsykiatriska funktionshinder, läs- och skrivsvårigheter, svenska som andra språk eller språkstörning är meriterande. Du har erfarenhet av dokumentation när det gäller elever i behov av särskilt stöd.

Kollegialt samarbete ser du som en förutsättning. Du uttrycker dig väl både muntlig och skriftligt samt har en god förmåga att kommunicera med elever och vårdnadshavare. Du har god kännedom kring vilka digitala hjälpmedel som finns och en vilja att följa utveckling och forskning kring ett gott lärande.

Våra krav

Eftergymnasial utbildning två år eller längre, Speciallärarexamen, Finska, Svenska

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten kan kombineras med undervisning i svenska eller finska till 100%. Är du behörig speciallärare och behärskar både finska och svenska? Har du ett starkt personligt engagemang och vet att din roll som speciallärare innebär många spännande utmaningar? Då kan du vara den vi söker.

Övrigt

Tillsvidare tjänst med 6 månaders provanställning fr o m 2018-08-13.

Kontaktinformation

Marko Leppälä Smolander, Bitr. rektor 6-9, marko.leppala@sverigefinskaskolan.eu

Fackliga kontaktpersoner: Heidi Pomell, heidi.pomell@sverigefinskaskolan.eu

Sök jobbet senast den 15 april 2018.

Intervjuerna kan påbörjas och tjänsten kan tillsättas före ansökningstidens slut. Utdrag från polisregister ska lämnas före anställningens början.


Arbetsgivare
SVERIGEFINSKA SKOLAN I STOCKHOLM AB
FRIDHEMSGATAN 17-19
11240  STOCKHOLM
Tel: 08-54553860
Fax: 08-651 13 53
E-post: info@sverigefinskaskolan.eu
Mer information på sverigefinskaskolan.eu

Besöksadress
FRIDHEMSGATAN 17
STOCKHOLM

Sverigefinska skolan i Stockholm är en fristående skola som är belägen mitt i Stockholm på Fridhemsplan. Det är den äldsta av de fristående sverigefinska skolorna. Skolan startades 1990 och omfattar förskola, förskoleklass, grundskola åk 1–9 och fritidshem. Skolan har en tvåspråkig profil, svenska och finska. Skolan har i dag 65 personal och ca 450 elever. Sverigefinska skolan är en rökfri skola.