Gå till innehåll

Olisitko kiinnostunut tekemään koulussamme lyhytaikaisia sijaisuuksia?

Olisitko valmis tulemaan töihin lyhyelläkin varoitusajalla?

Koulussamme toimii yleisopetuksen 1-9 luokkien lisäksi esikoululuokka (6v.), vapaa-ajankoti ja esikoulu (1-5v).

Esikoulussa, vapaa-ajankodissa ja koulussa tarvitaan sijainen usein lyhyidenkin poissaolojen aikana.
Sijaisuuksien pituus vaihtelee muutamasta tunnista useampaan viikkoon.

Tarvitset voimassa olevan viimeisen vuoden aikana hankitun rikosrekisteriotteen ja ruotsalaisen pankkitilin.

Ota rohkeasti yhteyttä ilmoittautumalla sijaispankkiimme, info@sverigefinskaskolan.eu tai kysy lisää Anja Karppi, puhelin 08-545 538 60

Lärarassistent

Vi är en tvåspråkig fristående skola med vackra lokaler vid Fridhemsplan. Skolan omfattar idag årskurserna 1-9, förskola, förskoleklass samt fritidshem.

Du är utbildad lärarassistent eller har en annan pedagogisk utbildning. Du är tvåspråkig, talar svenska och finska. Du har starkt personligt engagemang, är bra på att möta elevers olika behov och har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat. Du har positiv inställning till flerspråkighet och är nyfiken på sverigefinsk kultur.

Dina ansvarsområden för lärarassistent är:

• att samarbeta med lärare för att övervaka utvecklingen av varje barn
  • förstå lärarens rutin när det gäller att leverera en lektionsplan samt vikariera vid lärarens frånvaro
  • arbeta med barn i klassrummet för att främja deras lärande och utveckling
  • kommunicera med föräldrarna och hålla dem informerade om deras utveckling och eventuella förändringar i det vanliga dagliga schemat

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Arbetslivserfarenhet
Lärarassistent, mindre än 1 års erfarenhet (Meriterande)

Gymnasial utbildning (Krav)

Finska (Meriterande), Svenska (Krav)

Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsgivare
SVERIGEFINSKA SKOLAN I STOCKHOLM AB
FRIDHEMSGATAN 17-19
11240  STOCKHOLM
E-post: info@sverigefinskaskolan.eu
Mer information på sverigefinskaskolan.eu

FRIDHEMSGATAN 17
STOCKHOLM

Sverigefinska skolan i Stockholm är en fristående skola som är belägen mitt i Stockholm på Fridhemsplan. Det är den äldsta av de fristående sverigefinska skolorna. Skolan startades 1990 och omfattar förskola, förskoleklass, grundskola åk 1–9 och fritidshem. Skolan har en tvåspråkig profil, svenska och finska. Skolan har i dag 65 personal och ca 450 elever. Sverigefinska skolan är en rökfri skola.