Olisitko kiinnostunut tekemään koulussamme lyhytaikaisia sijaisuuksia?

Olisitko valmis tulemaan töihin lyhyelläkin varoitusajalla?

Koulussamme toimii yleisopetuksen 1-9 luokkien lisäksi esikoululuokka (6v.), vapaa-ajankoti ja esikoulu (1-5v).

Esikoulussa, vapaa-ajankodissa ja koulussa tarvitaan sijainen usein lyhyidenkin poissaolojen aikana.
Sijaisuuksien pituus vaihtelee muutamasta tunnista useampaan viikkoon.

Tarvitset voimassa olevan viimeisen vuoden aikana hankitun rikosrekisteriotteen ja ruotsalaisen pankkitilin.

Ota rohkeasti yhteyttä ilmoittautumalla sijaispankkiimme, info.@sverigefinskaskolan.eu tai kysy lisää Anja Karppi, puhelin 08-545 538 60

Vikarierande lärare i spanska till högstadiet 6-9, 50%

Vi söker dig som har lärarutbildning i spanska och kan svenska även gärna finska. Du har erfarenhet att arbeta med högstadieelever.

Utbildning
Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Pedagogik och lärarutbildning – Lärarexamen

Spanska
Meriterande
Finska

Arbetslivserfarenhet
Krav
Lärare i grundskolan, årskurs 7-9, 1-2 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter
Du ska undervisa spanska som modernt språk i åk 6- 9 sammanlagt 9 timmar undervisning och 9 timmar planering /vecka. Du ingår arbetsenhet 6-9 och deltar i AE möten en gång i veckan.

Om anställningsvillkoren
Läraren i spanska är tjänstledig lå 17-18 och vi behöver vikarie för henne from 170814 tom 180615.

Arbetsplats
Fridhemsgatan 17
112 40 STOCKHOLM

Om oss
Sverigefinska skolan i Stockholm är en tvåspråkig fristående skola med vackra lokaler vid Fridhemsplan. Skolan omfattar idag årskurserna 1-9, förskola, förskoleklass och fritidshem.

Sök jobbet senast den 14 maj 2017

Vi påbörjar intervjuerna under ansökningstiden. Du ska lämna brottsregisterutdrag före anställning.

E-post: leena.boren@sverigefinskaskolan.eu

Lärare i fritidshem / Fritidspedagog 50%

Kvalifikationer

Vi vill att du – är utbildad fritidslärare eller har motsvarande pedagogisk utbildning – tvåspråkig i finska/svenska – har god samarbetsförmåga – är initiativrik och positiv – är lyhörd för barnens behov.

Språk: Finska och Svenska

Arbetslivserfarenhet: Lärare i fritidshem / Fritidspedagog, 1-2 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Pedagogiskt arbete i barngrupp i fritidsverksamheten, samt skolsamverkan. Vi söker dig som vill vara med och utveckla och arbeta i vår tvåspråkiga fritidshemsverksamhet.

Om anställningsvillkoren
Semestertjänst

Vi är ett tvåspråkigt fristående fritidshem med lokaler centralt vid Fridhemsplan. Vi har även skola årskurserna 1-9, förskoleklass samt förskola.

Tuulikki Williamson, Bitr. fritidshemschef
tuulikki.williamson@sverigefinskaskolan.eu

Petra Tammiranta, Facklig kontaktperson
petra.tammiranta@sverigefinskaskolan.eu

Sök jobbet senast den 31 maj 2017

Intervjuerna kan påbörjas och tjänsten kan tillsättas före ansökningstidens slut. Utdrag från polisregister ska lämnas före anställningens början.

Arbetsgivare
SVERIGEFINSKA SKOLAN I STOCKHOLM AB